Výměna, vrácení zdarma do 90 dnů|Doprava zdarma nad 2000 Kč!

VÝHODY BAMBUSOVÉHO OBLEČENÍ

Kojicí Šaty Sofia Camel a Kojicí Šaty Sofia Mint

 

Bambusová tkanina má mnoho výhod. Pokud jde o nákup organického oblečení, bambus je skvělou volbou.

Je totiž přirozeně hypoalergenní a antibakteriální, předchází nepříjemným pachům, alergiím a podráždění pokožky. Bambus je výjimečnou volbou pro lidi s citlivými kožními problémy, jako je např. ekzém.

Bambus je navíc termoregulačním materiálem. Bambusové oblečení pomáhá udržovat teplotu těla během léta a v zimě naopak udržuje tělo v teple. Díky své struktuře má vlákno termoizolační vlastnosti. V teplém počasí tedy dokáže snížit teplotu až o 3°C více, než např. bavlna.

Všechny maminky, které milují ekologické výrobky a starají se o přírodu, by měly vědět, že použití bambusu na různé produkty je oprávněné, jelikož je tato rostlina v současné době tou nejrychleji rostoucí na světě. Ve skutečnosti totiž bambus vyroste asi metr za jediný den! Existují části světa, ve kterých najdete obrovské bambusové lesy. Tento zdroj se rychle obnovuje.

Kojicí Šaty Sofia Mint

 

Pokud zatím nemáte zkušenosti s bambusovým oblečením a zajímalo by vás, jak takové oblečení vypadá a jak je příjemné na pokožce, pak jsou Kojicicí Šaty Sofia skvělou volbou, jelikož jsou vyrobené z kvalitní bambusové viskózy z české pletárny (96 % bambus, 4 % lycra). Mají vyšší gramáž, krásně drží tvar, prádlo pod nimi neprosvítá a pomůže schovat nedostatky postavy i případnou strukturu prádla.

DSC00809_c

 

Další novinkou z bambusu jsou Kojicí Šaty Sunlight ve stylu sporty chick. Praktický střih, který ocení každá maminka: je ideální v době těhotenství, během kojení a po něm. Díky nenápadným skrytým zipům v bočních švech můžete diskrétně kojit kdekoli a po skončení tohoto období nosit jako běžné šaty. Praktický a pohodlný střih je ideální pro aktivní životní styl.

Na dotek bambusová tkanina připomíná hedvábí a má téměř hedvábný lesk, vypadá jako drahá egyptská bavlna. Během praní se prakticky nesráží a netvoří se žmolky. Je to odolný a měkký materiál imunní proti opotřebení. Bylo zjištěno, že bambusové oděvy vydrží až několik stovek pracích procesů!

Bambus je relativně nová textilie na trhu, její výhody jsou bezkonkurenční.

DSC00904_c