Výměna, vrácení zdarma do 90 dnů|Doprava zdarma nad 2000 Kč!

V ČEM SPOČÍVAJÍ NAŠE FINTY DISKRÉTNÍHO KOJENÍ?

DSC01728-4

Kojicí šaty Kristýna Topaz

Otázka kojení na veřejnosti silně rezonuje společností. Stojí proti sobě především dva tábory - jeden vnímá kojení na veřejnosti jako otevřenou nahotu vzbuzující nevoli, druhý marně žádá o pochopení potřeb matky i dítěte. Přitom existuje elegantní kompromis, který poskytuje maminkám zároveň komfort i svobodu, miminko nestrádá a okolí se nemusí cítit nijak nemístně. Tímto kompromisem je diskrétní kojení.

Diskrétní kojení jako samozřejmost

Maminky by si při kojení v žádném případě neměly připadat nepříjemně. Natož aby se styděly nebo byly pod tlakem okolí. Ostatně se jedná o zcela přirozenou součást života, o naprostou nezbytnost v péči o potomka zasluhující respekt. Na to se nesmí zapomínat ani ze strany společnosti, ani výrobců módy pro kojící matky. Oblečení by mělo dopřát svým nositelkám dostatek komfortu i soukromí, aby se ani méně odvážné maminky necítily příliš odhalené. Tuto odpovědnost jsme si v MAMBI vzali za vlastní a pustili jsme se do vývoje kojicích oděvů dokonale vyhovujících všem požadavkům kojících žen.

2K9A3449-2

Láska k detailu, to je naše tajemství

Při navrhování se zaměřujeme na detaily. Důkladně vybíráme materiály příjemné pro pokožku i přátelské k životnímu prostředí. Dbáme na kvalitu provedení, ale také praktičnost každého kousku, který naší dílnou projde. Pozorným pátráním po nejlepším střihu a nejvhodnějším zapracování důležitých komponent jsme přišli s řešením přesně odpovídajícím požadavkům diskrétního kojení. Své kousky jsme vybavili drobnými zipy, které nejčastěji umisťujeme do švů tak, aby modely nevypadaly prvoplánově jako kojicí oblečení a aby prvky usnadňující kojení na sebe neupínaly zbytečnou pozornost.

DSC00445-2

Kojicí halenka Chloe Nefrit

Diskrétní kojení se díky MAMBI stává realitou

Díky naší práci diskrétní kojení dávno neznamená, že se musí kojící maminka s dítětem přikrývat plenkou či dečkou, odcházet od stolu na toaletu, hledat odlehlou uličku nebo se potýkat s nepohodlím. Naše oblečení umožňuje odkrýt jen takové množství kůže, jaké je mamince pohodlné. Na některých našich modelech můžete najít také volány, které vám při kojení dopřejí ještě větší soukromí. Diskrétnost našich střihů podtrhuje fakt, že oblečení lze dál nosit i po ukončení kojení, aniž by ostatní cokoliv poznali.

Jak vnímáte kojení na veřejnosti vy a jak se v takových situacích cítíte? Podělte se s námi o své názory a příběhy na sociálních sítích.

DSC01752-4