VŠE JE PROPOJENÉ

Vše je propojené. Filosofie pomalé módy, kterou se řídíme a kterou propagujeme, klade důraz nejen na kvalitu a vhodné pracovní podmínky všech, kteří se tohoto projektu účastní, ale také na stránku ekologickou. Při výrobě používáme přírodníinovativní materiály. Dáváme zbytkovým materiálům další šanci a používáme je při šití doplňků a detailů produktů z následujících kolekcí. Snažíme se tak minimalizovat možné poškození životního prostředí a tohle uplatňujeme nejen při výrobě, ale také při balení našich produktů.

sustainable fashion

Přirozeným vyústěním této filosofie tedy bylo naše rozhodnutí přispět nějakým způsobem v oblasti životního prostředí ve větší míře, než tomu bylo doposud. Přemýšleli jsme, jakým směrem se vydat, aby to bylo co nejvíce v souladu s námi samotnými a naší společnou vizí. Po určité době zvažování různých možností jsme se nakonec rozhodli podpořit neziskovou organizaci Sázíme stromy, která propojuje firmy, obce a dobrovolníky, kterým záleží na přírodě a prostředí, ve kterém žijeme.

sazimestromy_logo_white

Zdroj: sazimestromy.cz

Cílem tohoto projektu je společné sázení stromů v rámci České republiky všude tam, kde je to nejvíce potřeba. Konkrétní místa výsadby jsou pečlivě vybírána ve spolupráci s jednotlivými obecními úřady a dalšími majiteli. Finance na vysazování stromů a náklady s tím spojené tento projekt získává právě od firem, které se rozhodnou podpořit životní prostředí.

planting-trees

Zdroj: internet

V našem případě to znamená, že každý měsíc věnujeme 5 % z výdělku všech prodaných produktů na výsadbu stromů. Koupí našich produktů tedy můžete zažít dvojitou radost. Jednak z nově nabitého kousku krásného a kvalitního oblečení a zároveň získáte dobrý pocit z toho, že jste zakoupením přispěli životnímu prostředí prostřednictvím nově vysazených stromů.

A to není vše! Se zakoupeným výrobkem zároveň každý zákazník obdrží Darovací certifikát, na kterém bude uvedeno, že věnoval 5 % z objednávky na projekt Sázíme stromy.

darovaci certifikat