Výměna, vrácení zdarma do 90 dnů|Doprava zdarma nad 2000 Kč!

VÁNOČNÍ DÁRKY PRO STYLOVÉ A ELEGANTNÍ MAMINKY

Dětské soupravičky a další vybavení pro miminko maminky pod stromečkem jistě ocení, ale podle nás si zaslouží pod stromečkem najít i něco jen pro ně. Co jim udělá radost a dopřeje pohodlí. V čem se budou cítit krásné a žensky. Kde takové vánoční dárky pro maminky najdete? Přece mezi módními kousky Mambi.

Kvalitní spánek bez omezení-3

Kvalitní spánek bez omezení

Spánek je pro nastávající i novopečené maminky zcela zásadní, ale s těhotenským bříškem se odpočívá složitěji. Proto musí ženy dbát i na správné noční oblečení, které jim umožní snít jako na obláčku. Chcete mamince ve svém okolí takový kousek nadělit? Vsaďte na naši kojicí noční košili Nina Polly z příjemné bambusové látky, v níž bude pokožka dýchat, střih se snadno podvolí pohybu, nebude svou nositelku nijak omezovat a podtrhne něžnost své nositelky. Ke košili také krásně ladí bambusové těhotenské kalhotky Malina bez gumiček, které dobře drží, přitom neomezují těhotenské bříško.

Kvalitní spánek bez omezení

Pro pohodlí nejen u pohádek

Mateřské povinnosti by se klidně mohly zařadit mezi olympijské sporty. Přebalování na čas. Sprit za dítětem na útěku na krátké i delší vzdálenosti. Střelba na cíl použitou plínou… Tyto disciplíny jistě každá máma dobře zná. Aby v nich však mohla obstát, potřebuje kvalitní oblečení, jež jí umožní jednat rychle, svižně a plném rozsahu pohybu. V Mambi jsme na životní styl těhotných i kojících maminek připravení a vyrábíme pro ně pohodlné teplákové soupravy. Nadělte své těhotné kamarádce či kojící partnerce například zateplené těhotenské kalhoty Brookliny, zateplenou mikinu s kapucí Kira nebo kojicí mikinu Iris Colorblock.

Kvalitní spánek bez omezení-4

Základy šatníku pro těhotné a kojící ženy

Další kousek, který nesmí chybět žádné mamince, je rozhodně rolák, skrze který se nedostane žádný chladný závan, ale zároveň jí nebude bránit jednoduše nakojit miminko. Přesně takový je kojicí rolák Ruby z žebrovaného úpletu s důmyslně umístěnými zipy pro kojení bez omezení. Pro teplejší dny můžete darovat zase kojicí tričko. Halenku Chloe si zamilují především romantické maminky, zatímco pro milovnice minimalismu nadchne model Emma.

Kvalitní spánek bez omezení-2

Na procházku i na romantickou večeři

Šaty patří mezi nejoblíbenější oblečení v šatníku snad každé těhotné ženy, ale také většiny maminek s malými dětmi. Jejich oblékání je snadné, nevyžaduje dlouhé přemýšlení o kombinacích a téměř vždy jsou zárukou ženskosti a elegance. V sortimentu Mambi najdete jak elegantní a romantické kojicí šaty vhodné i pro společenské události, tak volnočasové modely pro každodenní nošení. Které kojicí a těhotenské šaty ocení obdarovávaná maminka nejvíce?

Nechte to na ní

Nejste si jistí svou volbou? Pak nechte výběr na samotné mamince a věnujte jí pod stromeček dárkový poukaz na nákup v našem e-shopu Mambi, které najdete zde.