Výměna, vrácení zdarma do 90 dnů|Doprava zdarma nad 2000 Kč!

JAK JSME FOTILI NOVOU KOLEKCI

Máme nafoceno. Zajímá vás, jak focení nových produktů probíhá? Výborně, protože v tomto článku vás vezmeme do zákulisí značky Mambi a jedno takové focení vám ukážeme pěkně zblízka.

 kolaz 2 bez slov_2

Aby se focení a s ním spojené natáčení mohlo uskutečnit, museli jsme jej pečlivě plánovat několik měsíců předem. Zamluvit si prostory, zarezervovat termíny u týmu a modelek, zajistit jednotlivé modely v padnoucích velikostech. A právě tady, u focených kousků nastal zádrhel. Rána z čistého nebe. Šicí dílnu zasáhla pandemická situace a celá výroba se proto zdržela. Ne o dny nebo týdny, nýbrž o celé měsíce. Ale nezoufali jsme. Naopak jsme se těšili na focení s předvánoční atmosférou.

 IMG_1569_2

Hlavního velení a organizování focení se chopila sama zakladatelka značky Anastasia, a to jen několik týdnů před vlastním porodem. Vzájemné pochopení, vstřícnost, spolehlivost a týmový duch se tak stali zcela zásadními prvky. S potěšením můžeme prohlásit, že všichni zúčastnění byli naprosto báječní a vše jsme zvládli tak hladce, jak jen jsme mohli.

 IMG_2055_2

Mohlo by se zdát, že focení a práce v módní branži je jen jedna velká zábava. Přece jen stačí několikrát stisknout spoušť, usmát se do objektivu a hotovo. Nebo ne? Ne. Ačkoliv si vždy každé focení nesmírně užíváme, jedná se o poměrně vyčerpávající kratochvíli vyžadující naprostou preciznost, smysl pro detail a organizační talent. Kromě domluvy s aktéry a obstaráním modelů se musí oblečení také pořádně vyžehlit, dopravit spolu s vybavením na místo činu, zajistit, aby na fotografiích vypadalo dokonale a po focení potažmo natáčení vše zase uklidit a odvézt. Výsledek však rozhodně stojí za tu námahu. Atmosféra při focení byla i tentokrát přátelská, vřelá a inspirující. Jak také jinak, když se na malé ploše sešlo tolik lidí milujících svou práci?

 IMG_1403_2

Děkujeme každému členu našeho úžasného týmu, který byl v tento den s námi a podpořil nás. Fotografie pro nás pořídil velice šikovný fotograf Jakub, se kterým jsme fotili již podruhé a doufáme, že společně budeme tvořit i dále! Za kamerou stál kameraman Ilja a před ní krásné maminky Valerie a Daniela spolu s modelkami Dominika a Laura, jimž snad nikdy nemizí úsměv z tváře.

kolaz 1 bez slov_2