ZDRAŽUJEME. ALE JEN TROŠKU.

Zdražování chodí všude okolo. Udeřila inflace. Zdražil materiál od látek přes knoflíky až po nitě. Energie. Doprava. Zdražit jsme museli také my, ač jsme to oddalovali, jak jsme mohli. Ale nic není tak horké, jak se na první pohled zdá. Což naštěstí platí i v našem případě.

DSC07485_2

Dostupný 10% kompromis

Na kousky MAMBI nedáváme vysoké přirážky, abychom maminky podpořili v nakupování udržitelné pomalé módy. V porovnání s fast fashion značkami činí naše marže jen malou část z prodejní ceny, přičemž z tohoto podílu financujeme také marketing a celkový provoz firmy. Více o cenotvorbě ve slow fashion si můžete přečíst v jednom z našich starších článků.

 

Nebylo tedy vůbec jednoduché najít kompromis mezi dostupností zboží, slow fashion přístupem a nutností zvýšit cenu produktů. Avšak podařilo se. Cenovky jsme zvedli pouze o výši inflace čili o 10 %. To znamená, že vy a vaše peněženky pocítíte změnu jen minimálně, zatímco nám to velice pomůže udržet vysokou kvalitu produktů a vůbec celou značku v chodu.

 DSC07470_2

Avšak jak to tak bývá, každá mince má dvě strany a abychom příliš nezdražili, museli jsme upustit od poskytování některých doplňkových služeb zdarma. Mezi ty patří například možnost vrácení a výměny zboží. Náklady na přepravu kousků zpět k nám a opětovné zaslání zákazníkovi totiž často činily víc než desetinu částky, za níž jsme produkt prodávali. V tuto chvíli jsme se začali dostávat do ztráty.

 

Věříme ale, že vás ani tato změna nijak zvlášť neovlivní. U každého našeho produktu totiž vždy najdete tabulku velikostí, přehledně sepsané rozměry jednotlivých velikostí i informace o modelce a velikosti, jíž má na fotografii právě na sobě. Pokud byste si přesto nebyli jistí, jakou velikost vybrat, neváhejte se nám ozvat. Rádi vám s volbou poradíme, abyste zboží vůbec vracet nemuseli.

 DSC07516_2

Děkujeme vám za neutuchající přízeň a že dáváte našemu oblečení život. Bez vás by MAMBI nebylo.