Výměna, vrácení zdarma do 90 dnů|Doprava zdarma nad 2000 Kč!

JAKÉ JSOU HODNOTY ZNAČKY MAMBI?

Značka Mambi byla vytvořena, aby pomáhala těhotným a kojícím maminkám v nejkrásnějším a zároveň nejcitlivějším období jejich života. V našem oblečení se budete cítit pohodlně, a zároveň stylově i vkusně. Na základě filozofie pomalé módy vyrábíme oblečení, které lze nosit nejen během těhotenství a kojení, ale také i po skončení tohoto období.

 2K9A3296_1920x

Naším cílem je vyrobit oblečení, ve kterém se vy, maminky, budete cítit velmi pohodlně a které se příliš neliší od vašeho obvyklého oblečení. Modely jsou totiž navrženy tak, aby z nich nebylo patrné, že se jedná o speciální oblečení pro těhotné a kojící ženy. Zároveň je pro nás důležité, aby se v nich i těhotné ženy cítili dobře, a ne jako by na sobě měli neforemný pytel. Pokud jde o kojící maminku, nebude se muset bát kojení na veřejnosti, protože všechny modely jsou uzpůsobeny tak, aby kojení probíhalo diskrétně. Použili jsme takové triky, díky nimž se nebudete muset při kojení odhalovat, vystavovat bříško a cítit se díky tomu nekomfortně. Po skončení kojení lze oblečení Mambi nosit i nadále, jelikož nikdo nepozná, že je primárně určeno pro potřeby kojících maminek.

Všechny střihy značky Mambi vytváříme sami podle námi vytvořené tabulky skutečných velikostí. Dlouhodobě a pečlivě jsme shromažďovali a analyzovali všechna data, která jsme konzultovali s kolegy z oblasti šicího průmyslu. Všechny střihy procházejí dlouhým a pečlivým výtvarným procesem. Jelikož jsme malá rodinná firma (nejsme obrovská společnost na masovém trhu), potřebujeme několik měsíců, abychom vytvořili ideální vzory pro jeden model. Kolečko vývoje, testování, provádění změn a testování se opakuje nejméně třikrát. Jsme zodpovědní za kvalitu vývoje a zlepšování našich střihů.

Použití přírodních, měkkých a kvalitních materiálů od evropských výrobců přispívá k tomu, aby bylo oblečení značky Mambi pohodlnější a odolnější. Abychom prodloužili životnost našich produktů, věnujeme velkou pozornost kvalitě krejčovství. Naše výroba se nachází v České republice. Jsme pro podporu národního textilního průmyslu, který zde bohužel postupně zaniká. Tomu bychom chtěli zabránit. Rádi bychom dali práci místním švadlenám a konstruktérům a zaujali mladou generaci. Rozhodli jsme se, že při přizpůsobování našich kolekcí častěji použijeme standardy ateliéru. V našich výrobcích najdete zapracované a vyztužené švy, které zabraňují roztažení, zvyšují životaschopnost a nabízí krásně zpracované vnitřní části oděvů. Naše švadleny vědí, jakou vysokou úroveň kvality máme. Velmi dlouho jsme hledali dílnu, která by splnila takovou kvalitu krejčovství, jakou potřebujeme. Investovali jsme spoustu energie, času a peněz do vybudování výrobního procesu na takové úrovni, která je pro nás plně uspokojující.

Jsme otevřeni svým klientům, protože věříme, že vztahy založené na důvěře a poctivosti budou přínosem pro obě strany.

Budeme rádi za vaši podporu v podobě lajků, komentářů a sdílení. Díky tomu se s námi může seznámit více maminek.